Вести

KORANDO N1 по акциска цена од 21.999 евра!

АКЦИСКА ПОНУДА: KORANDO N1, со акциска цена од 21.999 евра + ДДВ! Поврат на ДДВ за правни лица! Гаранција 5 години или 100.000 изминати километри, со вклучена помош на пат / MADE IN KOREA Важи за ограничен број на возила од лагер, до 31.12.2023 Стандардна опрема: ABS систем за кочење со вентилирачки дискови напред и […]