Вести

KORANDO DIGITAL веќе од 305 евра месечно!

АКЦИСКА ПОНУДА: KORANDO DIGITAL со месечна рата веќе од 305 евра*! Гратис каско осигурување за првата година! Гаранција 5 години или 100.000 изминати километри, со вклучена помош на пат / MADE IN KOREA Важи за ограничен број на возила од лагер, до трошење на залихите *Пресметката се однесува за плаќање на лизинг со 34% учество […]